Wat moet er in uw huidverzorging & haarverzorgingsroutine zijn?

Huidverzorging en haarverzorging zijn erg belangrijk. Vaak is dit een kerngebied dat door veel mensen wordt bekeken. Je hebt er misschien geen tijd voor. U weet misschien niet welk type producten u moet gebruiken. Maar weten welke producten te gebruiken en tijd te maken voor haarverzorging en huidverzorging is de sleutel om jezelf bij elkaar te houden. Je hebt misschien geen kapper den haag of geld om een ​​Beverly Hill-gezichtsbehandeling te krijgen, maar hieronder staan ​​enkele items die je in je haarverzorgings- en huidverzorgingsroutine kunt opnemen.

Water. Ja, water. Water zou het eerste ding in je haarverzorgings- en huidverzorgingsroutine moeten zijn. Water lijkt misschien overbodig om te zeggen, maar water wordt soms over het hoofd gezien bij het overwegen van een routine voor het haar en de huid. Water is de nummer één manier om je haar en huid te hydrateren. Zodra het haar en de huid droog zijn na het aanbrengen van water, kan het snel uitdrogen. Dit is vooral zo voor drogere huidtypen en dikker, krullend haar.

Olie is het beste alternatief voor je haar- en huidroutine. Elke olie zal het werk niet doen. Maar het gebruik van olie om vocht vast te houden nadat het haar en de huid nat zijn met water, is ideaal om te doen. Als je huid erg droog wordt, zal het gebruik van een zwaardere olie zoals olijfolie of avocado-olie de huid helpen. Natuurlijk vette huid moet kiezen voor een lichtere olie zoals argan of kokosolie. Als je haartype goed is, is minimale olie alleen nodig. Voor de meisjes met krullen, zal je haar de olie opdrinken. Het gebruik van olie in het haar zorgt ervoor dat het niet uitdroogt en je dus gezond haar achterlaat.

Elke huidverzorgings- en haarverzorgingsroutine moet een zeep of een reinigingsmiddel hebben. De taak van uw zeep zal vuil, olie en onzuiverheden in het haar en de huid wegnemen. Zorg ervoor dat de zeep die u gebruikt nooit uw haar of huid mag strippen. De klus van je zeep zou je haar en huid moeten reinigen, maar niet van het goede dat het heeft. Het reinigingsmiddel dat het beste bij uw huid past, is afhankelijk van de behoeften van uw huidtype. Eén ding dat veel huidverzorgingsdeskundigen aanbevelen, is dubbele reiniging. Vaak is het gebruik van slechts één reinigingsmiddel op de huid niet goed genoeg om make-up, vuil, bacteriën en omgevingsfactoren weg te vegen die de huid zullen vervuilen. Dubbele reiniging met een olie-cleanser en vervolgens een reinigingsmiddel op waterbasis moet de huid grondig reinigen.

Ten slotte moeten uw huidverzorgings- en haarverzorgingsroutines maskers bevatten. Een masker is in wezen een diepe behandeling voor de huid. Maskers hebben een enorme variëteit. Zijn uw huidverzorging bezorgd over acne, littekens en vlekken, droge huid, anti-aging of andere huidverzorgingsproblemen? Het gebruik van de juiste maskers helpt bij het oplossen van uw huidverzorgingsproblemen. Behandelingen zijn een diep, grondig product dat je haar extra zorg zal geven. Behandelingen kunnen haarproblemen aanpakken waarbij haaruitval, droog haar, gekleurd behandeld haar, haar met gespleten haarpunten en haar dat moeite heeft met groeien, betrokken zijn.